Kandidati Haxhere Fazliu mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Sociale

26 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 03 Korrik  2018 (e martë) në ora 15:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Haxhere Fazliu, mbron temën e masterit:

 

“Papunësia dhe mirëqenia sociale në Komunën e Lipjanit”

 

para komisionit:

Kryetar Rrustem Buzhala
Anëtar Arbërore Bicaj
Mentor Tahir Latifi

Share: