Kandidati Ilirjana Mehmetaj mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca sociale

21 Dhjetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 29 Dhjetor  2017 (e premte) në ora 13:30 në Kolegjin AAB, Kandidati: Ilirjana Mehmetaj, mbron temën e masterit:

 

Profili i varferise sipas tipit te familjes, moshes dhe gjinise

 

para komisionit:

 

 

Prof. Ass. Dr. Hysen Kasumi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Tahir Latifi, mentor

Prof. ass. Dr. Rrustem Buzhala, anëtar

 

 

Share: