Kandidati Irfan Hasani mbron temen e masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

27 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 05 Korrik  2018 (e martë) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Irfan Hasani, mbron temën e masterit:

 

“Dallimiet në mes të dy shkollave te hendbollit në disa karakteristika antopometorike dhe aftësi motorike bazike”

 

para komisionit:

Prof. Ass. Dr. Blerim Sylejmani, kryetar

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, mentor

Prof. Ass. Dr. Mimoza Shkodra, anëtar

Share: