Kandidati Jeton Mehmeti mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

9 Mars 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 15 Mars 2018 (e enjte) në ora 14:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Jeton Mehmeti, mbron temën e masterit:

 

“Dallimet në mes të futbollistve dhe nxënësve jo futbollist, te moshes 15 vjeçare.”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Fadil Rexhepi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Blerim Sylejmani, mentor

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, anëtar

 

Share: