Kandidati Kaltrinë Kashtanjeva mbron temen e masterit në Fakultetin e Shkencave Sociale

24 Gusht 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me 14 Dhjetor  2018 (e premte) në ora 10:30 në Kolegjin AAB, Kandidati: Kaltrinë Kashtanjeva, mbron temën e masterit:

 

“Dhuna në familje dhe ndikimi i saj tek fëmijët në komunën e Ferizajit”

 

para komisionit:

 

 

Dr. Sc. Rita Loloci, kryetare

Prof. Ass. Dr. Bujar Thaqi. mentor

Dr. Sc. Tringa Azizi, anëtare

Share: