Kandidati Lorik Rudi mbron temën e bachelorit në Fakultetin Kulturë Fizike dhe Sport

23 Tetor 2017
Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 30 tetor 2017 (e hënë) në ora 15:30
në Kolegjin AAB, kandidati/ja: Lorik Rudi, mbron temën e bachelorit:
 
“Didaktika e trajnimit dhe ngarkesat e futbollistëve në lojën e futbollit  ”
 
Para komisionit:
 
 
MSc. Shkelzen Shala , anëtar
Prof.Dr. Blerim Sylejmani, mentor
Msc.Zenel Metaj,anëtar

Share: