Kandidati Majlinda Gojani mbron temën e masterit në Fakultetin Psikologji Organizative dhe Sociale

27 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 04 Korrik 2018 (e mërkure) në ora 11:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Majlinda Gojani  , mbron temën e masterit:

 

“Ndikimi i prindërve në zgjedhjen e profesionit ’’  

 

 Para komisionit:  

PhD. Armen Mustafa, kryetar

 

Prof. Ass. Dr. Arbërore Bicaj, mentor

 

Prof.Ass.Dr Ertan Basha, anëtar

 

 

Share: