Kandidati Minator Buja mbron temën e bachelorit në Fakultetin Kulture Fizike dhe Sport

14 Dhjetor 2017
Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 21 dhjetor  2017 (e enjte) në ora 14:30

në Kolegjin AAB, kandidati/ja:Minator Buja, mbron temën e bachelorit:

 

“Plan programi për moshat U16-U18 në futboll”

 
Para komisionit:
 
MSc.Besim Gashi, anëtar
Dr.Sc.Blerim Sylejmani, mentor
MSc.Blerta Abazi, anëtar

Share: