Kandidati Naime Azemi mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Sociale

14 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 21 Qershor 2018 (e enjte) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Naime Azemi, mbron temën e masterit:

 

“Dhuna në familje dhe sfidat e punëtorëve socialë në trajtimin e rasteve”

 

para komisionit:

Kryetar Fadil Latifi
Anëtar Rita Loloci
Mentor Bujar Thaqi

Share: