Kandidati Naser Latifi mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

9 Mars 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 22 Mars  2018 (e enjte) në ora 14:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Naser Latifi, mbron temën e masterit:

 

“Ndikimi i karakteristikave antropometrike në manifestimin e forcës eksplozive tek hendbollistët e rinj.”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, mentor

Prof. Ass. Dr. Vildane Jashari, anëtar

Share: