Kandidati Nexhat Tërshnjaku mbron temen e masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

8 Nëntor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 16 Nëntor  2017 (e enjte) në ora 15:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Nexhat Tërshnajku, mbron temën e masterit:

 

“Sfidat e turizmit, menaxhimit të objekteve sportive si dhe traditat kulturore në Komunën e Dragashitvë”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Blerim Sylejmani, mentor

Prof. Ass. Dr. Arben Maliqi, anëtar

 

Share: