Kandidati Qendrim Ibrahimi mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

20 Janar 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 30 Janar (e martë) në ora 12:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Qendrim Ibrahimi, mbron temën e masterit:

 

“Ndikimi i parametrave  antropometrik dhe të forcës  eksplozive në realizimin e disa elementeve teknike në volejboll tek akademia e volejbollit “ Drita” ( vajza)”

 

para komisionit:

Prof. Ass. Dr. Blerim Sylejmani

Prof. Ass. Dr. Mimoza Shkodra

Prof. Ass. Dr. Vildane Jashari

Share: