Kandidati Rasim Bacaliu mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë fizike dhe sport

6 Korrik 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 13 Korrik 2018 (e premte) në ora 15:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Rasim Bacaliu, mbron temën e masterit:

 

“Mënyra e të jetuarit dhe qëndrimet e nxënësve të dy gjinive moshës 11-15vjecare për shëndetin dhe aktivitetin fizik”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Abedin Ibrahimi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, mentor

Prof. Ass. Dr. Arben Maliqi, anëtar

Share: