Kandidati Samire Papaj mbron temene masterit në Fakultetin Shkenca Sociale

20 Tetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 28 Tetor  2017 (e e premte) në ora 15:15 në Kolegjin AAB, Kandidati: Samire Papaj  mbron temën e masterit:

 

Analiza e procesit të njohjes dhe e përmbajtjes mësimore në funksion të përparimit të punës mësimore

 

para komisionit:

 

 

Prof. Asoc. Dr. Rrustem Buzhala, kryetar

Prof. Ass. Dr. Buniamin Memedi, mentor

Prof. Ass. Dr. Tahir Latifi, anëtar

Share: