Kandidati Selvete Abdullahu mbron temën e masterit në Fakultetin Psikologji Organizative dhe Sociale

27 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 04 korrik 2018 (e enjte ) në ora 11:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Selvete Abdullahu , mbron temën e masterit:

 

“ Roli i motivimit në ngritjen e performancës në punë ’’  

 

 Para komisionit:  

Prof.Ass.Dr.Ertan Basha, kryetar

 

Dr.  Afërdita Ahmeti, mentor

 

PhD. Armen Mustafa, anëtar

Share: