Kandidati Veton Rruka mbron temën e masterit në Fakultetin Psikologji Organizative dhe Sociale

13 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 13 Qershor 2018 (e mërkure) në ora 19:30 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Veton Rruka  , mbron temën e masterit:

 

“ Ndikimi i Inteligjencës Emocionale në raportin ndërmjet angazhimit në punë dhe performancës tek mësimdhënësit, kujdestarët e klasave (VI – IX) në institucionet e arsimit të mesëm të ulët në Komunën e Rahovecit ’’  

 

 Para komisionit:  

Dr.  Afërdita Ahmeti, kryetar

 

PhD. Mimoza Telaku, mentor

 

Prof. Ass. Dr. Tahir Latifi, anëtar

Share: