Kandidatja Audenta Haliti mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

18 Nëntor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 25/11/2017 (E Shtunë) në  ora: 16:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Audenta Haliti, mbron temën e masterit me titull: “Strategjitë e rritjes dhe zhvillimit të bizneseve të vogla dhe të mesme me theks të veçant në komunen e Ferizajit

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

     Prof.Ass.Dr.Shaip Bytyqi, kryetar

     Dr.Sc.Besime Ziberi, mentor

     Dr.Sc.Nazmi Iballi, anëtar

Share: