Kandidatja Dafina Lata mbron temën e masterit në Fakultetin Komunikim Masiv

20 Maj 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 25 maj 2017 (e enjte) në ora 11:00 në Kolegjin AAB, Kandidatja: Dafina Lata, mbron temën e masterit:

 

“Informimi nga lajmet qëndrore në RTK, KTV, RTV21 dhe Klan Kosova”

 

para komisionit:

Prof. Asoc. Dr. Ibrahim Berisha, kryetar

Prof. Ass. Dr. Aurora Ndrio, mentor

Dr. Sc. Hasan Saliu, anëtar

 

 

Share: