Kandidatja Dafina Murtezi mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

2 Korrik 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 09/07/2018 (E Hënë) në  ora: 15:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Dafina Murtezi mbron temën e masterit me titull:

“Aktivitetet karakteristike të marketingut në funksion të marrëdhënieve dhe interesave të konsumatorëve individual”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

      Prof.Ass.Dr. Ali Ismajli, kryetar

      Dr.Sc.Shqiponja Nallbani, mentor

       Dr.Sc.Arberesha Loxha, anëtar

Share: