Kandidatja Edonjeta Sadrija mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

15 Shkurt 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 22/02/2018 (E Enjte) në  ora: 12:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Edonjeta Sadrija, mbron temën e masterit me titull: “Ndikimi i marketingut në rritjen e konkurrueshmërisë së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme në Kosovë”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Prof.Ass.Dr.Shaip Bytyqi, kryetar

       Prof. Ass. Dr. Sokol Krasniqi, mentor

        Prof. Ass. Dr. Jusuf Fejza, anëtar

Share: