Kandidatja Elheme Peci mbron temën e masterit në Fakultetin e Administratës Publike

18 Janar 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 26 janar 2017 (e premte) në ora 15:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Elheme Peci, mbron temën e masterit:

 

“Roli dhe pozita e institucionit të Avokatit të popullit në standardet e kontrollit në Republiken e Kosovës

 

 

 Para komisionit:

 

 


Prof.Ass.Dr. Anton Vukpalaj, kryetar

Prof.Ass.Dr. Ali Musliu, mentor

Prof. Asoc. Dr. Zemri Elezi, anëtar

Share: