Kandidatja Fortesa Ferati mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

25 Janar 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 02/02/2018 (E Premte) në  ora: 14:30 në Kolegjin AAB, kandidatja Fortesa Ferati, mbron temën e masterit me titull: “Sistemi pensional në disa vende evropiane dhe Sistemi pensional në Kosovë”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Prof. Ass. Dr. Florije Miftari, kryetar

        Prof. Ass. Dr. Gazmend Luboteni, mentor

        Prof. Ass. Dr. Besime Ziberi, anëtar

 

Share: