Kandidatja Ganimete Manaj mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

27 Prill 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 27/04/2018 (E Premte ) në  ora: 10:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Ganimete Manaj, mbron temën e masterit me titull: “Ndikimi i menaxhimit strategjik në zhvillimin e industrisë së tekstilit dhe veshëmbathjeve në tregun e Kosovës”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Dr.Sc.Besime Ziberi, kryetar

        Dr.Sc.Rrezarta Gashi, mentor

        Dr.Sc. Sokol Krasniqi, anëtar

Share: