Kandidatja Liridona Bordoniqi – Gjoshi mbron temën e masterit në Fakultetin Juridik

31 Tetor 2017

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 07 nëntor 2017 (e martë) në ora 11:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Liridona Bordoniqi – Gjoshi, mbron temën e masterit:

 

“Procesi i Privatizimit dhe likuidimit në Kosovë

 

 

 Para komisionit:

 

 


Prof.Dr. Hajredin Kuçi, kryetar

Prof. Asoc. Dr. Muhamet Kelmendi, mentor

Prof. Ass.Dr. Bedri Bahtiri, anëtar

Share: