Kandidatja Valmire Behrami mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

21 Shkurt 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 28/02/2018 (E Merkurë) në  ora: 13:00 në Kolegjin AAB, kandidatja Valmire Behrami, mbron temën e masterit me titull: “Reklama dhe marrëdhëniet me publikun në kompanitë e sigurimeve në Kosovë”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

        Prof.Ass.Dr.Shaip Bytyqi, kryetar

       Prof. Ass. Dr. Hasan Saliu, mentor

        Prof. Ass. Dr. Ali Ismajli, anëtar

Share: