Konsultime – Statistikë

27 Janar 2017

Konsultimet në lëndët “Statistikë” dhe “Matematikë për Ekonomi dhe Biznes” tek profesori Lulzim Bytyqi mbahen me datë 28 janar (e shtunë) në ora 12:00, dhe jo me datë 8 shkurt sic ishte e paraparë.

Për të ditur sallën e saktë të konsultimeve, studentët le të lajmërohen tek referentja përkatëse.

Share: