Ligjëratë për studentë – Ramiz Kelmendi, zv. kryeministër i Kosovës

27 Mars 2017

Njoftohen të gjithë studentët se në ligjëratën e radhës të organizuar nga Kolegji AAB, si i ftuar do të jetë zëvendëskryeministri i Kosovës, z. Ramiz Kelmendi. Ligjërata mbahet me datë 29.03.2017 (e mëkurë), nga ora 13:00  në amfiteatrin A5-308 (objekti V).

Ligjërata është e hapur dhe janë të ftuar studentët e Fakultetit Ekonomik. 

Share: