Ligjëratë – Work and Travel

30 Janar 2018

Të mërkurën me datë 31.01.2018, Klubi i Ekonomistëve të Rinj fton të gjithë studentët e interesuar në organizimin e ligjëratës me temë “ Work and Travel”. Në ligjëratë do të shpalosen përparësitë e kësaj mundësie dhe diskutimi i paqartësive eventuale të studentëve.

Organizimi mbahet nga ora 15:00, në sallën e Multimedia-s (obj.VI, kati 3).

Share: