Rast Diplomimi!

2 Nëntor 2016
Mbrojtja e temave BSc nga java e kaluar.  
03.11.2016
 
 
1. Valmira Saqipi, Tema: “Platforma Dixhital ne WEB e vleresimit te profesoreve”,( Udhëheqës teme, MSc Krenar Këpuska)
2. Arber Halilaj, Tema: “Krijimi dhe analiza e aplikacioneve grafike duke u bazuar ne protokollet e transmetimit te te dhenave” ( Udhëheqës teme MSc Krenar Këpuska)
3. Samir Jakupi -” Teknikat e komunikimit ne fijet optike te gjenerates se ardhshme” (Udheheqes teme, MSc Altin Shala)
14681737_10208938431635932_1234337266672077297_nimg_0886img_0909

Share: