Mundesi per pune praktike “Autizmi”

18 Prill 2018
Ju njoftojme se Dekanati i Psikologjise ka nenshkruar marreveshje me organizaten “Autizmi”  ne Prishtine. Si rezultat, se shpejti do te fillohet me ore praktike ne kete organizate. I ftojme studentet e psikologjise, viti II dhe III qe te aplikojne.
 
Per te aplikuar, plotesoni CV-ne e bashkangjitur dhe nje leter motivuese. Afati i fundit per dorezim te CV-se eshte 25 prill, 2018, ora 14.00. CV-te gjysme te plotesuara nuk do te konsiderohen.
 
CV Shqip

Share: