ndryshim ne ligjerata

24 Nëntor 2016

Te nderuar studentë,

Këtë te Shtune, pra me 26 do të mungonë profesoresha Marika, dhe si rezultat profesori Qatip do të mbanë bllok ligjerata, dhe ne javen ne vijim profesoresha do te kompenzonë ligjeraten.

Share: