Niveli Master – Konsultime – Menaxhimi i distribucionit/shprëndarjes dhe cmimeve

16 Shkurt 2017

Lajmërohen studentët  e nivelit Master se konsultimet e provimit në lëndën “Menaxhimi i distribucionit/shprëndarjes dhe cmimeve” tek profesor Bajram Fejzullahu, do të mbahen me 18.02.2017 (e shtunë) nga ora 11:00.

Për të ditur sallën e saktë të konsultimeve, studentët le të lajmërohen tek referentja përkatëse.

Share: