Njoftim

7 Dhjetor 2016

Njoftim

Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ofron bursa studimi për studentët kosovarë

 

Të nderuar studentë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin për mundësitë e përfitimit të bursave për studentët kosovarë, në universitete të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në nivelin bachelor, master dhe të doktoratës.

Prezantimi do të bëhet nga përfaqësuesit e projektit: Study in the USA, të cilët do të flasin për kriteret e aplikimit në fushat e caktuara studimore, më 14 dhjetor  2016, ora 17.00, objekti V, salla A5-105, Kolegji AAB, Prishtinë.

Ju mirëpresim!

Share: