Njoftim për festën e 28 Nëntorit

26 Nëntor 2016

Për nder të festës së Flamurit Kombëtar, 28 Nëntorit, Kolegji AAB-Fakulteti Shkenca Sociale, nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta (Prishtinë, Ferizaj, Gjakovë).

 

Ju urojmë festën dhe mirupafshim, sipas orareve te rregullta!

 

 

Share: