Kultura Fizike – Njoftim për praktiken e lëndës së Skijimit

9 Shkurt 2017

Njoftohen studentët e Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit, viti i III- (tretë), se pjesa praktike nga lënda e Skijimit  do të organizohet në Qendrën e Skijimit në Mavrovë nga data

19.02.2017 deri më 24.02.2017.

Studentët duhet jenë të paisur me pasaporta ose letërnjoftima biometrik dhe paisjet e domosdoshme për skijim.

Nisja për në Mavrovë do të bëhet më datën 19.02.2017 (e dielë), në ora 12:00 nga parkingu  i Kolegjit AAB.

Share: