Njoftim_Rrjeti i bizneseve të Diasporës

21 Dhjetor 2016

Përshëndetje të nderuar,

 
Me datën 23.12.2016 ditë e premte në ora 10:30 do  të organizohet një sesion informues nga Rrjeti i bizneseve të Diasporës për studentët e dy drejtimeve:Shkenca Kompjuterike dhe Marketing.
Ju ftojmë që të merrni pjesë në këtë sesion.


Gjith
ë të mirat!

Share: