Provimet e datës 27.11.2017

30 Nëntor 2017

Lajmërohen të gjithë studentët se provimet e parapara të datës 27.11.2017, do të mbahen të hënën e ardhshme, me datë 04.12.2017.

Provimet do të kenë orarin dhe sallën e shpallur në lajmërimin fillestar. 

Share: