Psikologji – Panairi i Vullnetarëve në Prishtinë

27 Shkurt 2017

Përshëndetje,

Qëllimi i këtij panairi është rritja e interesimit për punë vullnetare dhe aktivizëm qytetar në Kosovë. Gjatë këtij panairi, organizatat pjesëmarrëse do të promovojnë mundësi vullnetarizmi si dhe do të rekrutojnë vullnetarë të rinjë.

Të gjithë pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të njihen për së afërmi me organizata rekrutuese në panair, si dhe të marrin këshilla për orientim në karrierë.

Panairi do të mbahet më 28 shkurt 2017, nga ora 11:00 deri në 16:00, në Teatrin Oda, Prishtinë.

Për më shumë info rreth panairit, vizitoni linkun https://www.facebook.com/events/1264435113634950/.

 

Share: