Psikologjia: Ftesë për studentë – Dita Ndërkombëtare e Poezisë

16 Mars 2017
Përshëndetje,
 
Kemi kënaqësinë që t’i ftojmë studentët e fakultetit të Psikologjisë më datë 20 mars, ora 20:00 ne Teatrin AAB “Faruk Begolli” t’ju ftojmë në programin artistik me poezi, që do të organizohet me rastin e DITES NDERKOMBETARE TE POEZISE.
 
Ne program marrin pjese nxenesit e shkolles “British Scool”, si dhe studente e pedagoge te Fakulteteve tona. 

 
 

Share: