Pune praktike ne SOS – Fshatrat

19 Janar 2018

Ne kuader te bashkepunimit me SOS – Fshatrat e Kosoves, Fakulteti i Psikologjise ka perzgjedhur 10 studente per mbajtje te ores praktike. Kjo perzgjedhje eshte bere ne baze te konkursit te shpallur per studente te Fakultetit te Psikologjise. Grupi i pare prej 5 studenteve (Elona Karaqica, Luljeta Telaku, Megi Buzuku, Naile Xhemaili dhe Sefer Behrami) do te fillojne praktiken nga 1 shkurt. Ndersa grupi i dyte prej 5 studenteve (Njomza Halimi, Hana Vokshi, Jetlira Kelmendi, Letafete Miftari dhe Luljeta Ahmeti) do te fillojne praktiken nga muaji qershor.

 

Share: