Semestri i ri 2017

24 Shkurt 2017

Te nderuar studentë,

Ju njoftojmë qe semestri 2 dhe 4 fillon kete te Shtune me 25.02.2017!

 

Uroj qe ta shfrytezoni maksimalisht kohen dhe rastin e ketij semestri!

 

Dekanati

 

Share: