Trajnimi – Etika në Komunikim

17 Dhjetor 2016

Fakulteti i Shkencave Sociale Kampusin në Prishtinë, 15 dhjetor 2016 – Studentët e Shkencave Sociale në bashkëpunim me Prof. asoc. dr. Ibrahim Berisha organizuan trajnimin “ Etika në Komunikim”

 Trajnimi Etika në komunikim shkëmbimi i informacionit ndërmjet individëve, njeriu të jetë i ndershëm në raport me të tjerët.“ E rëndësishme që kur flasim ne duhet të jemi të kujdesshëm në komunikim dhe sjellje në mënyrë që të lehtësojmë dhe kuptojmë  informacionet tha prof. Ibrahim Berisha”

Studentët e shkencave Sociale të Kolegjit AAB, përmes këtij trajnimi  që do të mbahen ditëve në vijim (tre ditë), do të kenë mundësi të përfitojnë njohuri në komunikim me publikun, me nxënësit, të bëjnë përpjekje të pasqyrojnë sjellje dhe qëndrim me edukatë në komunikim me të tjerët.

Share: