Turnir në volejbol dhe pingpong

22 Nëntor 2016

Te nderuar studentë,

Në kuader te aktiviteteve shtesë për studentë këtë javë do te fillonë turniri në  volejboll dhe pingpong.

Paraqitja e ekipeve bëhet më se largu deri te Enjten (24.11.2016).

Paraqitja bëhet ne dekanatin e kulturës fizike ne objektin e 5 -të ose te  tutori i Fakultetit te kulturës fizike, Fatbardh Ajvazi ([email protected])
Lojërat luhen të Shtunen në objektin e 5 – të, përdhesa.

Image result for volejboll

Image result for ping pong

Share: