Ushtrime shtesë – Kontabilitet menaxherial

29 Nëntor 2017

Njoftohen studentët e vitit të tretë, drejtimi Banka dhe Financa, se do të organizohen ushtrime shtesë në lëndën Kontabilitet Menaxherial tek profesor Donat Rexha.

Ushtrimet mbahen të martën me datë 05.12.2017,  nga ora 10:00 në sallën 304.

Share: