Vërtetimet e praktikës – Vala Telekomi i Kosovës

22 Mars 2017

Njoftohen të gjithë studentët që kanë përfunduar praktikën në Vala Telekomin e Kosovës, se vërtetimet e praktikës mund të mirren çdo ditë nga ora 08:40-16:40, në Dekanatin e Fakultetit Ekonomik (obj.V, kati II-të).

Njoftimi vlen për studentët e Fakultetit Ekonomik, Fakultetit Jurdik dhe Fakultetit të Shkencave Kompjuterike.

Share: