Vizitë studimore – KUR Prishtina

7 Dhjetor 2017

Me datë 08.12.2017 (e premte), do të organizohet vizitë studimore  në KUR Prishtina. Pjesë e vizitës do të  jenë  rreth 30 studentë të Fakultetit Ekonomik (viti i dytë dhe i tretë), të  cilët ftohen të konfirmojnë  pjesëmarrjen tek asistentët Donat Rexha ose Vrullim Buja.

Nisja bëhet në ora 10:00, derisa pika e takimit është  caktuar të  jetë  desku i informacionit në hyrjen kryesore të  objektit V.

Vizita do të udhëheqet nga prof. Fëllënza Pula, Vrullim Buja dhe Donat Rexha.

Share: