Zëvendësim i orëve

15 Dhjetor 2016

Blerta Prevalla: Ora e se merkures 14 dhjetor 2016 – 12:30 – 14:00 kalon me 23.12.2016   ora 11:00 – 12:30.

Altin Shala -Ora e se merkures 14 dhjetor 11:30-13:00 kalon ne diten e hene data 19.12.2016  nga ora 14:30-16:00 
 
Salem Lepaja -Oret e se merkures paradite dhe pasdite barten diten e premte 16 dhjetor nga ora 13:30  grupi paradite dhe grupi pasdite nga ora 17:00.
 
Engin Melekoglu -Ora e se merkures nga 10:00-10:45 bartet me datën 21.12.2016 nga ora 09:00-09:45.
 
 
 

Share: