Zhvillimi I ueb aplikacioneve dhe teknologjitë

14 Qershor 2018

Kandidati Getoar Kastrati  mbron temën e bachelorit në Fakultetin Shkenca Kompjuterike

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 14 qershor 2018 (e enjte) në ora 10:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Getoar Kastrati , mbron temën e bachelorit:  ”Zhvillimi I ueb aplikacioneve dhe teknologjitë”

Para komisionit:

Prof. Ass.dr.  Jusuf Qarkaxhija, kryetar

MSc.Engin Melekoglu, mentor

MSc.Krenar Kepuska,anetar   

Share: