Familjarët e regjisorit Besim Sahataçiu vizituan fotoekspozitën “Besim Sahatçiu – jeta dhe vepra”

22 Tetor 2021

Në kuadër të manifestimit “Tetori i Besim Sahatçiut” që po zhvillohet me aktivitete të ndryshme, sot në Kolegjin AAB qëndruan për vizitë bashkëshortja e regjisorit Sahatçiu, zonja Besa Sahatçiu, e shoqëruar nga i biri Bekim Sahatçiu, i cili jeton dhe vepron në Londër.

Me këtë rast ata u pritën në takim nga rektori Bujar Demjaha me bashkëpunëtorët e tij, ndërsa vizituan fotoekspozitën “Besim Sahatçiu – jeta dhe vepra”, e cila po qëndron e hapur në AAB.

“Ne këto fotografi i kemi pasur dhe i kemi në shtëpitë tona, por t’ i shohësh të ekspozuara në këtë formë është emocion i veçantë dhe është rikthim në të kaluarën tonë”, tha Bekim Sahatçiu.

Familjarët e regjisorit Sahatçiu, falënderuan edhe njëherë Kolegjin AAB për iniciativën për aktivitet dhe për siç thanë ata, jetësimin e emrit të Besim Sahatçiut.

Në takim u diskutuan edhe aktivitetet dhe propozimet për aktivitetet e radhës dhe koordinimin e zhvillimit të tyre.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19