Federata e Notit të Kosovës në bashkëpunim me Kolegjin AAB organizojnë ‘Kampionatin e Kosovës në not në pishina olimpike 50m’

25 Gusht 2023
The Kosovo Swimming Federation in cooperation with the AAB College organize the "Kosovo Swimming Championship in Olympic 50m pools"

Me datën 22 dhe 23 gusht në Zllakuqan të Klinës është mbajtur Kampionati i Kosovës në not në pishina olimpike 50m. Ky organizim u realizua nga Federata e Notit të Kosovës në bashkëpunim me Kolegjin AAB, ku u shpallën notari dhe notarja më e mirë e garës me pikë FINA.

Të gjithë pjesëmarrësit dhanë maksimumin e tyre duke krijuar një atmosferë sportive shumë të këndshme.

Share: